Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

CENTINOX ΑΠΟ ΤΗ FRANKE


Το μοντέλο Centinox της Franke αντικατοπτρίζει 100 χρόνια εμπειρίας. Αυτό που ξεκίνησε ως ένας νεροχύτης έχει γίνει πλέον ένα πλήρες σύστημα προϊόντων που μετατρέπει την κουζίνα σ’ έναν χώρο άνεσης.



 
Η κουζίνα είναι ο χώρος του σπιτιού όπου μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα το προσωπικό σας στυλ. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι δαπανάται στην κουζίνα - θα πρέπει λοιπόν να είναι ένας χώρος άνεσης για σας. Η συλλογή Centinox της Franke σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε ένα χώρο ζωής – σε απόλυτη αρμονία με τις προσδοκίες σας.

Βάση για ντουλάπι :    60 cm
Εξωτερική Διάσταση:   555 x 465 mm


  Οι νεροχύτες δεν είναι «απλώς νεροχύτες» πια – έχουν γίνει ένα σημαντικό στοιχείο design μέσα στην κουζίνα. Ο νεροχύτης Centinox σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ που τον συνοδεύουν είναι το τέλειο παράδειγμα για αυτήν τη μεταμόρφωση.

  Centinox – ο τέλειος συνδυασμός κομψού σχεδιασμού, αξεπέραστης ποιότητας κατασκευής και ενός καινοτόμου concept. Αφήστε τον να σας εμπνεύσει και να μετατρέψει την κουζίνα σας στον απόλυτο χώρο άνεσης.
     ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FRANKE